Lastning / lossning av transporter

Hos oss på Markbyggen kan du få hjälp med både lastning och lossning av transporter i Stenungsund, Tjörn och Orust. Med många år inom branschen ser vi till att med största säkerhet utföra tjänster till kostnadseffektiva priser. Att ta hjälp av oss ska kännas smidigt och enkelt, det ska kännas självklart.

Stort ansvarstagande hos våra chaufförer

Idag erbjuder vi lastning och lossning av transporter både i Stenungsund, Tjörn och Orust. Ansvaret som vilar på våra förare är med andra ord stort för att transporten ska gå till med största säkerhet. Samtlig personal är givetvis ansvarig för all säkerhet och innehar kunskaper kring hur elementen ska lastas och säkras både vid körning, åtgärder och regelbundna kontroller.

Vid transport/lastning

När vi tar oss an en lastning eller lossning av transporter i Stenungsund, Tjörn eller Orust är vi oerhört noggranna med att vi har all relevant information innan arbetet påbörjas. Det för att vi enkelt och smidigt ska finna rätt lastningsplats, ta fram rätt strö för elementen och kontrollera att våra flak och lastbärare är rätt för ändamålet. Är det vinter och det finns is och snö är det viktigt att vi har rätt fordon för att kunna utföra en säker lastning.

Vid lossning

Vid lossningsarbeten ser vi alltid till att kontakta montageledare eller platschef för att få veta att den anvisade lossningsplatsen stämmer. Innan några förankringar lossas ser vi alltid till att kontrollera lasten ifall det skett några förändringar som kan påverka minsta lilla vid lossning. Vi ser också till att den som är ansvarig för lyftningen har kontrollerat att allt är rätt sammankopplat innan lyftningen påbörjas. Något annat vi givetvis tar hänsyn till är den jämna viktfördelningen av elementen på flaket för att undvika snedställning av flaket. Samtliga människor i omgivningen ska befinna sig på behörigt avstånd under hela processen.

Kontakta oss redan idag!

Tveka inte på att ringa oss om du har minsta lilla fråga eller fundering. Markbyggen erbjuder säker lastning och lossning av transporter i Stenungsund, Tjörn och Orust.