Trädfällning Stenungsund, Tjörn och Orust

Vi på Markbyggen utför trygg och säker trädfällning i Stenungsund, Tjörn och Orust till konkurrenskraftiga priser. Som specialister på vård och skötsel av träd utför vi idag allt ifrån enklare varianter av fällningar till mer avancerande nedtagningar av träd i tätbebyggda områden. Utöver trädvård och trädfällningar erbjuder vi borttransport av allt trä och ris åt dig i Stenungsund, Tjörn och på Orust. Samtliga trädfällare hos oss är erfarna och utbildade trädfällare.

Fällningar i tätbebyggda områden

När vi på Markbyggen utför trädfällning i Stenungsund, Tjörn och Orust med omnejd i tätbebyggda områden krävs det särskilda metoder utefter varje specifikt träd. Här behöver man ta hänsyn till att inte riskera att skada närliggande fastigheter, ledningar eller annan vegetation. Vi brukar därför använda oss av sektionsfällning vilket innebär att vi fäller trädet bit för bit. Det är vårt vanligaste tillvägagångssätt för trädfällning för att kunna utföra fällningen med högsta säkerhet. Vi använder oss flitigt av skylifts för att kunna möjliggöra arbetsmetoder som sektionsfällning som man normalt sätt inte kommer åt med stege och kranar.

Borttransport och bortforsling av avfallet

Hos oss på Markbyggen erbjuds du som kund även borttransport av avfallet från trädfällningen. Transporten går till närliggande återvinningscentral.

Säker och riktig trädfällning i Stenungsund, Tjörn och Orust

Vårt personalteam arbetar tight tillsammans och har lång erfarenhet av trädfällning. När du anlitar oss kan du vara trygg i att du får hjälp av sakkunniga händer som fäller träd på ett säkert och riktigt sätt.  Trädfällning ställer väldigt höga krav på säkerhet, både från oss på Markbyggen men även på vår omgivning. Tveka därför inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp med trygg och säker trädfällning i Stenungsund, Tjörn eller Orust. Vi tar ansvar.