Trimning Stenungsund, Tjörn och Orust

Oavsett hur bra och effektivt din gräsklippare klipper finns det alltid en viktig kvarstående del att göra innan du kan ta det lugnt, nämligen trimning. Genom trimning får du den stora skillnaden mellan en ordinär gräsmatta och något alldeles verkligt speciellt.

Vi på Markbyggen hjälper gärna dig i Stenungsund, Tjörn och Orust att göra den markanta och lyxiga skillnaden.

Ta hand om alla dina gräspartier med hjälp av trimning

Med våra välutvecklade och välutrustade trimmers ser vi till att ta hand om de gräspartier där gräsklipparen inte kommer åt. Det kan vara runt steniga partier, stammar, rötter, buskage och ojämna partier av gräsmattan. Vi utför givetvis trimning i områden runt Stenungsund, Tjörn och Orust där gräsmattan inte är lika ”fin” och mer efterliknar en äng eller skogbevuxen sluttning.

Effektivt, smidigt samt låg ljudnivå

Att anlita oss på Markbyggen ska kännas enkelt, smidigt och oerhört prisvärt. Utöver att utföra arbetet effektivt ser vi till att det sker tyst och okomplicerat. Flera timmar av väsnande kan irritera både grannar och dig som kund, därav har vi trimmers med låg ljudnivå.

Trimning för privatpersoner och företag i Stenungsund, Tjörn och Orust

Markbyggen bedriver en bred och välutvecklad verksamhet och är idag tillgängliga för trimning och andra tjänster i Stenungsund, Tjörn och Orust. Vi vänder oss mot företag, kommersiella verksamheter och privatpersoner för att hjälpa till med allt från grävarbeten och markskötsel till försäljning av jord, täckbark och gödsel. Tveka inte på att ta till vår hjälp och få den där perfekta och inbjudande gräsmattan att avnjuta en kopp kaffe på.